Bygg & Badrum Sörmland AB

Badrumsrenovering Flen

Din badrumsrenovering i Flen

På Bygg & Badrum inser vi att varje kund har unika förväntningar och krav. Vi erbjuder därför skräddarsydda lösningar som matchar din smak och budget. Vårt team av erfarna och skickliga hantverkare i Flen hjälper dig att förverkliga dina visioner och skapa det badrum du alltid önskat.

Vi vet att det kan vara svårt att välja firma till dina projekt, men, med oss kan du känna dig säker. Så när du funderat på badrumsrenovering i Flen och vill ha ett företag som lyssnar, då är vi ditt givna val.

Läs mer om oss, vår badrumsrenovering och processen nedan!

Fint badrum, renovering har gjorts i Flen.

Badrumsrenovering

Söker du efter en badrumsrenovering i Flen? Vi är en pålitlig och professionell bygg- och renoveringsfirma som specialiserar oss på att skapa moderna, funktionella och stilrena badrum i Flen och närliggande områden. Med vår erfarenhet och helhetslösningar, gör vi din badrumsrenovering enkel och trygg, anpassad efter dina behov och önskemål.

Som experter inom badrumsrenoveringar i Flen omfattar vår kompetens alla aspekter av processen, inklusive el, VVS, plattsättning, tätskikt och ventilation. Vi följer strikt branschregler och riktlinjer för att garantera en hållbar och korrekt badrumsrenovering.

Våtrum

Våtrum är utrymmen där vatten används flitigt och kräver vattentäta ytskikt. Det kan bland annat vara badrum, kök eller tvättstugor. I våtrum är det viktigt att följa specifika branschregler och riktlinjer för att undvika fukt- och vattenskador. Med väl utfört tätskikt, ventilation och VVS-arbeten säkerställer vi ett hållbart och problemfritt våtrum.

Tvättstuga

Att utföra en renovering i tvättstugan innebär att man förbättrar och uppdaterar utrymmet för att göra det mer praktiskt, snyggt och energisnålt. Renoveringen kan innefatta att byta ut gamla maskiner, installera ny förvaring, ordna om rör, samt fräscha upp golv, väggar och belysning. En väl genomförd tvättstugsrenovering ökar bostadens värde och underlättar tvätt- och torkrutinerna.

Alltid gratis och kravlös offert på badrumsrenovering i Flen.

ROT-AVDRAG

ROT-avdraget ger dig som privatperson ett skatteavdrag som gör det billigare att utföra din badrumsrenovering i Flen. Det innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden direkt på fakturan, så att du betalar mindre för arbetet och projektet.

Vårt byggföretag är godkänt och följer alla regler för ROT-avdraget. När du anlitar oss sköter vi allt pappersarbete kring avdraget, så att du kan känna dig säker och istället fokusera på din badrumsrenovering.

För att vara berättigad till ROT-avdraget behöver du uppfylla följande kriterier:

01

Du måste vara ägare av bostaden eller medlem av hushållet där arbetet utförs.

02

Bostaden ska vara din permanenta bostad, och inte en fritidsbostad.

03

Avdraget gäller enbart arbetskostnader, inte för material och resekostnader.

Modernt badrum, badrumsrenovering.

Hur går jag till väga?

Planering & Design

Vi börjar alltid med att planera utformningen, välja material, hitta rätt färger och se efter inredning till badrumsrenoveringen som passar kundens behov och stilpreferenser. Här sätter bara din fantasi gränserna!

Rivning & Borttagning

Gamla badrumsinredningar, kakel, klinker, rör och eventuellt tätskikt tas bort för att förbereda för renoveringen. Där varje steg görs med noggrannhet för att få en så bra grund som bara möjligt.

Grundinstallationer

Nya vatten- och avloppsrör samt eventuella elinstallationer dras efter kundens behov – exempelvis för golvvärme eller belysning. Tätskikt läggs för att säkerställa att badrummet är vattentätt och för att undvika fukt- och vattenskador. 

Inredning

Kakel och klinker sätts upp på väggar och golv för att ge badrummet dess nya utseende. Nya badrumsinredningar som handfat, toalett, dusch/badkar, spegel och förvaring installeras samt eventuella tillbehör som handdukstork och hyllor.

Badrumsrenovering
- Från början till Slut!

Badrumsrenoveringar och andra våtrumsarbeten kräver stor omsorg och skicklighet vid utförandet. Vi på Bygg & Badrum i Flen kan genomföra alla delar av badrumsrenoveringar, inklusive el och VVS. För oss är det alltid viktigt att arbeta mot branschregler samt de riktlinjer som finns angående tätskikt, vattentätning, rör och ventilation. 

Om projektet är för stort för oss tar vi hjälp av trygga samarbetspartners som vi arbetat som tidigare under våra år. Vi arbetar enbart med företag som håller samma kvalitet som oss. Det är även viktigt för oss att företaget lägger stort fokus på bra kundbemötande under arbetets gång.

När du anlitar oss behöver du inte anlita någon annan. Vi leder projektet från början till slut och låter dig vara med så lite eller så mycket som du vill under arbetet.

Vad säger våra kunder?

Vitt och fräscht badrum, renoverat av byggföretag.

Om oss

Bygg & Badrum Sörmland AB

På Bygg & Badrum Sörmland är vi experter på våtrumsarbeten som badrum, kök och tvättstugor. Vi hjälper dig med alla sorters badrumsrenoveringar och har bred kunskap inom relaterade områden. Trots att vi specialiserar oss på badrum, har vi även stor erfarenhet av de flesta invändiga renoveringar. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina renoveringsdrömmar! Välj oss i Katrineholm, Flen eller Vingåker.

Vår personal - specialister på badrumsrenovering

För att kunna leverera badrum från början till slut, har vi flera hantverkare på vårt företag. Vi har kompetensen, behörigheten och kunskapen att genomföra arbeten med el och vatten. Våra elektriker och VVS-montörer ser till att allt sköts korrekt. Tillsammans med våra snickare, utgör vi ett komplett team med en bred bas av kunskap.

Ta kontakt - Sätt igång!

För att ta steget mot en badrumsrenovering i Flen med oss är det första du behöver göra att kontakta oss. Vi tar emot all slags information du kan ge oss, från ritningar till noggranna beskrivningar. Därefter skickar vi dig en gratis offert som inte innebär några åtaganden från din sida. Om du väljer att gå vidare med oss kommer vi överens om en tidpunkt som passar dig och utför badrumsrenoveringen. På Bygg & badrum i Flen prioriterar vi att göra hela processen så enkel och bekväm som möjligt för dig som kund.

Begär offert

Få en gratis offert för din badrumsrenovering

OFFERTFÖRFRÅGAN