Bygg & Badrum Sörmland AB

PLATTSÄTTNING

Bygg & Badrum Sörmland AB

Behöver du hjälp med plattsättning? Då hjälper vi gärna till. Bygg & Badrum Sörmland AB är experter på plattsättning i kök, våtrum och övriga utrymmen.

Varför plattsättning?

Kakel och klinker är några av de material som är dyrare och lite lyxigare än exempelvis en våtrumsmatta. Om du vill göra en investering i ditt hem i samband med en köks- eller badrumsrenovering bör du därför välja att sätta upp kakel på väggarna. Då får du mer ut av din bostadsförsäljning den dagen du lägger ut bostaden till försäljning. Detsamma gäller för klinkergolv. Det finns goda möjligheter att hitta kakel och klinker till relativt låga priser om du är intresserad av att använda det för din renovering och har en stram budget att förhålla dig till.

Värmeslingor - en bra kombination med plattsättning

Många som lägger exempelvis klinkergolv i köket eller badrummet väljer även att lägga en värmeslinga i golvet. Klinkergolv lämpar sig bra i kombination med värmeslingor och blir en investering både på kort och lång sikt. Dels hjälper golvvärme till att värma upp hemmet på ett effektivt sätt, dels höjer det livskvaliteten betydligt och en bostad med golvvärme får ett högre utropspris på bostadsmarknaden. Med andra ord är golvvärme en jättebra investering på många vis.

Sätt en personlig prägel med plattor

Plattsättning är ett effektivt sätt att skapa en väldigt personlig stil i sitt hem. För att nämna några stilar kan man skapa en orientalisk stil med marockanska mönster, en shabby chic-stil med vita marmorplattor, en fantasystil med pärlemorplattor eller en mer jordnära stil med mörka skifferplattor. Vem man är som person och vad man gillar är det som avgör när det kommer till inredningsstilar, framförallt i badrummet. Oavsett vilken stil just du vill ha, hjälper vi dig att få ditt drömkök eller drömbadrum med hjälp av snygga plattsättningar.

OFFERTFÖRFRÅGAN