Bygg & Badrum Sörmland AB

BADRUMSRENOVERING

Bygg & Badrum Sörmland AB

Vi på Bygg & Badrum Sörmland AB utför badrumsrenoveringar för företagare och privatkunder. Tillsammans med dig utformar vi det perfekta badrummet efter dina behov.

Vill du ha en badrumsrenovering i Katrineholm, Vingåker, Flen eller någon annanstans? Fråga oss så hjälper vi dig vidare!

Fint badrum, renovering har gjorts i Flen.

Därför bör du utföra en badrumsrenovering

En badrumsrenovering är i många avseenden en investering för dig och din bostad. Ett badrum står sig i ungefär 20 år innan det blir omodernt eller behöver renoveras på grund av naturligt slitage. Om ditt badrum är äldre än så finns det säkert mycket som kan behöva rustas upp och bytas ut. Badrummet är trots allt ett våtrum som med tiden tar en del skada av vatten och fukt. Men badrumsinredningen håller inte heller i all evighet. Att genomföra nödvändiga renoveringar i badrummet bidrar till att det inte riskerar att bildas fukt- eller mögelskador till följd av ett bristfälligt våtrum. Dessutom är en badrumsrenovering en bra investering om du funderar på att sälja din bostad längre fram.

Badrum

Våtrum

Tvättstuga

Utforma badrummet efter dina behov

Att utforma en badrumsrenovering är högst personligt. De flesta har sina egna stilar och preferenser när det kommer till badrum, men även budgeten spelar en stor roll. Det kan snabbt bli väldigt dyrt att renovera badrum och utöver kostnaden för hantverkare är materialvalen en stor utgift. Om du har obegränsad budget är det bara att välja material och inredning efter eget tycke och smak, men om du måste hålla dig inom en budget har du fortfarande ett stort utbud att välja mellan. Om du tycker det är svårt att hitta rätt inredning och material kan vi hjälpa dig. Eftersom vi arbetar med badrumsrenoveringar dagligen har vi stor insikt i vad som finns att tillgå på marknaden. Vi hjälper dig även gärna med att bygga badrummet på ett sätt som är högst tillfredsställande för dig och dina behov och önskningar. Sedan är det bara att njuta av ditt nya badrum.

OFFERTFÖRFRÅGAN