Bygg & Badrum Sörmland AB

TOTALRENOVERING

Totalrenovering

Bygg & Badrum i Sörmland är en erfaren byggfirma som utför alla typer av renoveringar i lägenheter, villor och fastigheter. Under åren har vi hjälpt åtskilliga kunder med stora totalrenoveringar där vi utfört alla moment. En helrenovering är betydligt mer omfattande än ytskiktsrenovering där fokus bara är på väggar och golv. När vi hjälper kunder med totalrenovering är det helt från grunden vi gör om en bostad.

Vi hjälper dig!

Det är med andra ord inte bara de synliga installationer som vi ger oss på när vi totalrenoverar - tvärtom är det en grundlig process där vi även ändrar struktur, teknik och konstruktion. Vi utgår alltid från bostadens planlösning där vi i de flesta fall demolerar, river bjälkar, tar bort rör och annan typ av rivningsarbete. Självklart sker all typ av förarbete med stor noggrannhet för att garantera ett tryggt och säkert utförande.

Funderar du på att renovera hemmet eller kanske företagslokalerna?

För oss är helhetslösningen alltid i fokus när vi utför totalrenoveringar åt kunder. Det handlar om att hitta en lösning som uppfyller kundens önskemål och behov. Sen gäller det även att helhetslösningen integreras och fungerar smärtfritt utifrån bostadens förutsättningar. Innan något jobb tar vid är vi ytterst noga med att diskutera utförandet i sin helt tillsammans med kunden. Att totalrenovera en bostad är sällan något som sker spikrakt - tvärtom är det ofta en kringelkrokig väg för att nå det slutliga målet. På Bygg & Badrum Sörmland är vi proffs på att navigera även om vägen kroknar!

OFFERTFÖRFRÅGAN