Om oss

Bygg & Badrum Sörmland AB

Bygg & Badrum Sörmland AB

Vi på Bygg & Badrum Sörmland är specialiserade på arbeten i våtrum som tvättstuga, badrum och kök. Vi kan hjälpa till med alla typer av badrumsrenoveringar och har bred kompetens inom relaterade områden. Även om badrumsrenovering är vår specialitet så har vi även stor kunskap om de flesta andra invändiga renoveringar.

Vi erbjuder alltid gratis offert innan vi påbörjar arbetet och anser inte arbetet avslutat förrän du som kund är nöjd. Vi erbjuder garanti och kan bistå med hjälp när det kommer till ROT-avdrag och andra praktiska frågor.

Vi leder projektet från början till slut

Badrumsrenoveringar och andra arbeten i våtrum kräver stor noggrannhet och expertis. Vi har kompetensen att utföra alla delar som inkluderas i badrumsrenoveringar, inklusive el och VVS. Vi har också kunskap om branschregler och riktlinjer som berör allt från tätskikt och vattentätning till rörläggning och ventilation. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom företaget. Men i de fall då projektarbetet går över vår förmåga, tar vi hjälp av samarbetspartners som vi skaffat under våra år som hantverkare. Våra samarbetspartners har vi valt för att de delar våra krav på kvalitet, kundbemötande och professionalitet. Vår ambition är att när du anlitar oss, ska du inte behöva anlita någon annan. Vi leder projektet från start till mål och låter dig vara så lite eller så mycket involverad som du vill under arbetets gång.

Plattsättning

Plattsättning är ett annat specialområde vi fokuserat på, med många nöjda kunder som resultat. Platt- och kakelläggning är något som vid första anblick kan se enkelt ut, men som snabbt kan leda till tråkiga fuktskador och annat, om det inte utförs fackmannamässigt. Detta gäller speciellt i badrum. Både plattor på golv och väggar kräver ett gediget förarbete och exakt utförande som vi bemästrat efter många år i branschen. Att låta oss sköta plattsättningen innebär också att du får garanti och kvitto på att arbetet är korrekt utfört. Det kan vara guld värt i framtiden om någon olycka skulle inträffa, och du behöver visa att din badrumsrenovering faktiskt är utförd av proffs - det kan vara svårare om du gjort det själv. Går du i tankar att renovera badrum, kök eller kanske lite av varje - tveka inte att kontakta oss idag! Vi ger snabb offert helt kostnadsfritt.

OFFERTFÖRFRÅGAN